Hteam er din tømrer

Bestil vores tømrerteam og få projektet færdig til tiden

Hteam leverer kvalitetsbevidste tømrere, der er klar til at hjælpe dig. Vi er altid parat til at give dig et uforpligtende ti​lbud på ekstra tømrere til dit byggeprojekt.

Alle former for tømrerarbejde

Vi hjælper bl.a. med tagkonstruktioner, affugtningsopgaver, fugtmålinger, trægulve, døre & vinduer, udskiftning af køkken/bad, garderobeskabe, gipslofter & vægge, isoleringsopgaver, indfatninger & lister, mindre byggeprojekter samt afdækning & sikring.

Vores folk har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med byggeleder og/eller kunden er afgørende for et godt resultat. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi interesserer os for hele projektet og samarbejder gerne med andre faggrupper.

Tilbud på effektivt tømrerarbejde

  Dit navn *

  Din e-mail *

  Dit mobilnr. *

  Beskriv opgaven *

  Indvendigt eller udvendigt - oppe eller nede


  Hteam udfører alle former for tømrerarbejde, både indvendigt og udvendigt, om det er på huset, virksomheden eller boligbyggeriet. Vi har ekspertisen til at løfte alle opgaverne, og sætter en ære i at udføre vores arbejde med omhu, og sammen med vores andre faggrupper, har vi hele paletten af professionel viden omkring os.

  Vi er professionelle i vores håndværk

  Vi lægger stor vægt på at vores håndværkere er veluddannede, så vi kan levere et stykke arbejde af højeste kvalitet, både for din tilfredshed som kunde, og for vi kan overlevere vores håndværk med stolthed.

  Dine ønsker og forventninger er vores prioritet, derfor lytter vi til dig, og tager dig med gennem processen.