Hteam er din murer

Brug for et murerteam til dit byggeprojekt?

Vi løser alle mureropgaver og står også gerne for totalentreprisen på tilbygninger og ombygninger, så byggeprocessen bliver lettere for dig.

Alle former for murerarbejde

Vi laver alt indenfor murerfaget bl.a. facadeisolering, pudse og filse opgaver og reparationer.

Vores murere er meget erfarne, og vi ved, at et godt håndværk begynder med en god planlægning. Vi står for professionelt murerarbejde og vi udfører arbejdet med stolthed og derfor er det vigtigt, at du er tilfreds med færdige resultat. Hos os er ingen opgaver for lille.

Tilbud på murerarbejde

  Dit navn *

  Din e-mail *

  Dit mobilnr. *

  Beskriv opgaven *

  Reperation, facadeløft eller bedre indeklima

  Hteam har kunden i fokus, og udvælger i samråd med dig de materialer du ønsker, med tanke på høj kvalitet og holdbarhed. Så din drøm kan blive bragt til virkelighed. Vi kan løfte alle opgaver indenfor murerfaget, ingen opgaver er for store eller små, vi sætter en stolthed i udførslen af alle opgaver.

  Pudsning og filtsning af facader og vægge

  En gul murstensvæg i stuen kan med tiden blive tung at se på. Med en filtsning giver du hele rummet et gevaldigt løft, og du bestemmer selv farven.

  Facaden på huset betyder meget for husets helhedsindtryk, hvor det kan gøre en kæmpe forskel at få huset pudset op, ikke kun visuelt, men det kan faktisk også have betydning for ejendommens værdi.

  Der kan være flere grunde til at pudsning af facaden er den rette løsning for dig, det kan være en slidt facade med beskadigede mursten eller en tilbygning for det ikke er muligt at rammede samme mursten som det eksisterende hus. Her til pudsning give hele huset et ensartet løft.

  Facaderenovering

  Facaden er huset skal der skal beskytte huset mod vind og vejr, og er samtidig husets ansigt udadtil.

  Renovering af facaden kræver bred erfaring og forståelse for bygningens underliggende materialer og de omgivelser der stiller krav til facadens modstandsdygtighed. Vi den har professionelle viden der skal til, for at opgaven udføres forsvarligt med gennemtestede løsninger, så du får et resultat der holder.

  Vi udfører også reparationer på facader og murværk, samt pudsning af sokkel. Det er vigtigt for husets helbred og indeklimaet, at revner i murværk, afskalning på sokkel og lignende opgaver udføres korrekt hele vejen igennem, for at fjerne eventuelle fugtskader.

  Facadeisolering

  Facadeisolering kan gøres på flere måder, enten ved indvendig efterisolering, hulmursisolering eller udvendig efterisolering.

  Fordelene ved at vælge udvendig isolering, er at man ikke ændre på husets boligareal, og man slipper for at flytte el-installationer og radiatorer. Udvendig efterisolering er særligt velegnet til huse hvor en tilstrækkelig hulmursisolering ikke er muligt.

  Ved udvendig facadeisolering, giver man samtidig hele facaden et løft, da hele facaden samtidig får en ny beklædning.

  Ser man udover det bedre indeklima og det mindre energiforbrug, så har det også en dæmpende effekt på støjgener.

  Kontakt os for en professionel rådgivning, for hvilken type efterisolering der er den rette for dig og dit hus.