Hteam står for din ejendomsservice

Brug for nogen til at servicere dine bygninger eller grønne områder

Hteam står klar med mandskab til både ude og inde. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på netop dine behov.

Vi kommer hele vejen rundt

Hteam tilbyder alt fra pasning af grønne araler, fældning af træer og græsslåning, til rengøring og vicevært service. Vi er klar til at løfte opgaven både på mindre ejendomme samt på store boligbyggerier.

Skulle du have brug for istandsættelse af lejemål ved ind og udflytning, så har vi hele pakken i ryggen og kan professionelt hjælpe dig med alt indenfor tømrer, murer og malerarbejde.

Tilbud på ejendomsservice

  Dit navn *

  Din e-mail *

  Dit mobilnr. *

  Beskriv opgaven *

  Dine bygninger repræsenterer dig


  En velholdt bygning og et velplejet udenoms areal, har større betydning for opfattelsen af ejendommens virke, uanset om det er erhverv eller boligudlejning. Dette ved HandyTeam, og derfor yder vi altid den højeste service for at netop dine bygninger og arealer altid fremstår attraktive og indbydende, både for brugere og forbipasserende.

  Året rundt

  Vi tilbyder faste løsninger, hvor vi står for den daglige servicering af dine ejendomme og grønne arealer, så det fremstår pænt og indbydende året rundt.

  Vi planlægger enten i samråd med dig, hvornår hvilke opgaver der skal udføres, og har du nogen specielle ønsker klarer vi også dette.

  Det er også muligt at overlade det hele i trygge hænder hos os, og så laver vi en arbejdsplan der sikrer dig, at alle opgaver bliver tilpasset og udført efter årstiderne.

  Her og nu

  Står du med et enkeltstående behov, om det er træer der skal fældes, arealer der skal lægges om eller behov for en større rengøring, så står vi klar til at hjælpe dig.

  Vi vil gerne være din mand, når du har et behov, om det er inde eller ude, oppe eller nede. Der er ingen opgaver vi ikke kan klare, med vores professionelle teams i ryggen af fagudlærte håndværkere, står vi klar til at løfte enhver opgave du måtte have.

  Her og nu, og forhåbentlig også i fremtiden.