Hteam er din maler

Vores malere færdiggør dit byggeprojekt

Vores malere kan tilbyde alle ydelser inden for malerarbejde og har særlig ekspertise i maleropgaver for privatkunder, virksomheder og institutioner.

Alle former for malerarbejde

Hteam tilbyder maling af lofter og vægge bl.a. gibsvægge- og lofter, trælofter, træværk, vinduer, stukke og døre. Vores malerservice inkluderer selvfølgelig afdækning, lukning af huller, fugning og slibning.

Der er ikke den maleropgave, som vi ikke vil påtage os. Alle vores malere har den nødvendige viden og erfaring til at sikre, at maleropgaverne udføres i den højeste kvalitet. Vores kvalitetsbevidste arbejdsmænd sørger selvfølgelig for, at der er ryddet op og gjort rent efter endt arbejde - og vi tager alt affald med.

Tilbud på flot malerarbejde

  Dit navn *

  Din e-mail *

  Dit mobilnr. *

  Beskriv opgaven *

  Malerarbejde ude og inde, vi kan det hele

  Hteam har stor erfaring inden for malerarbejde. VI lægger vægt på kvaliteten af vores arbejde, og med stor fokus på detaljerne sørger vi altid for at udføre et omhyggeligt stykke arbejde hele vejen gennem processen.

  Kvalitetsprodukter med tanke på miljøet

  Et sundt indeklime er vigtigt, både hjemme og på vores arbejdsplads. Derfor bruger vi så vidt det er muligt, altid vandbaseret maling af høj kvalitet.

  Vi sørger for at holde os opdateret, så vi altid kan give din en bred professionel rådgivning, med viden indenfor den nyeste udvikling af både produkter og teknikker.

  Vedligeholdelse
  renovering
  nybyggeri


  Om vi har været med fra starten i dit byggeprojekt, eller du ønsker at få opdateret farverne i din bolig eller institution, så står vi klar til at lytte og rådgive dig, så du får dine ønsker opfyldt.

  Vi er med helt fra hvor ideerne skabes til den afsluttende oprydning og rengørring.