Hteam, din levenrandør af Solartag

Æstetik med bæredygtighed

Solartag er et aktivt og bæredygtigt tag med integrerede solceller i stilrent dansk design, der giver dit hus et smukt og æstetisk udtryk. Tagene er udført i vores helt eget design, der giver taget et minimalistisk udtryk med vandrette og lodrette linjer. Et Solartag er smukt og æstetisk – kort sagt et aktivt tag med usynlig bæredygtighed og økonomisk fornuft.

Kunne dette være en løsning for dig,
så kontakt os og hør mere.

Få et tilbud på Solartag

  Dit navn *

  Din e-mail *

  Dit mobilnr. *

  Beskriv opgaven *

  Høj kvalitet, lang levetid

  Tagpladerne har visuelt det samme udtryk som et skifertag, blot lavet af hærdet glas med indbyggede solceller. Hærdet glas er utrolig holdbart, og væsentlig stærkere end normale tagtegl. Der er hele 40 års garanti på taget, med en forventet levetid på tagets funktioner på +80 år. Dette er testet af Teknologisk Institut. Tagpladerne fås både med og uden indbyggede solceller. Dette sikrer at taget kan designes med præcis det Watt-peak (solcelle ydelse), der giver mening for ejendommens forbrug. Der er minimal visuel forskel på en tagplade med eller uden solceller. De aktive tagplader forbindes let og usynligt på bagsiden ind mod taget og herefter til en inverter, der omdanner jævnspændingen fra pladerne til vekselstrøm til ejendommen.

  Kontakt os for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud.

  Lyt til Solartag i bilen

  Hør Jens Romundstad, direktør for Solartag, i samtale med forfatter Ulrik Nerløe om Solartag og bliv klogere på Danmarks flotteste integrerede tagløsning.

  • Hvad har Elon Musk med Solartag at gøre?
  • Hvorfor giver Solartag store dele af sin indtjening væk til eksterne entreprenører?
  • Hvordan er det med Solartags tilbagebetalingstid?

  -Og meget andet i denne hyggelige podcast.