Hteam tilbyder alle former for håndværk

Alt hvad du har brug for til dit bygge projekt samlet et sted

Har du brug for en kompetent håndværker så kontakt Hteam, vi tilbyder alt inden for følgende håndværk, maler, mure, tømre, ventilation og vvs, isolering, microcement samt nedrivning og oprydning på din byggeprojekt.

Stabile og dygtige håndværkere

Med en håndværker fra Hteam er du sikret professionel og engageret arbejdskraft, hvor kvalitet og effektivitet er omdrejningspunktet. Vores håndværkere tager god hånd om alle dine opgaver, så du slipper for de store bekymringer.

Få tilbud på håndværker

  Dit navn *

  Din e-mail *

  Dit mobilnr. *

  Beskriv opgaven *

  Kvalificeret håndværker til vedligeholdelse eller byggeprojekt

  Hteam hjælper private med alle former for opgaver, står du med et projekt som du godt kunne bruge hjælp til, så kontakt Hteam, vi har dygtige tømrer, murer, malere, isolatører og vvs’er.

  Tømrerarbejde

  Vi tilbyder alle former for tømrerarbejde. Vi hjælper bl.a. med tagkonstruktioner, affugtningsopgaver, fugtmålinger, trægulve, døre & vinduer, udskiftning af køkken/bad, garderobeskabe, gipslofter & vægge, isoleringsopgaver, indfatninger & lister, mindre byggeprojekter samt afdækning & sikring.

  Hteam leverer kvalitetsbevidste tømrere, der er klar til at hjælpe dig. Vi er altid parat til at give dig et uforpligtende ti​lbud på ekstra tømrere til dit byggeprojekt. Vores folk har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med byggeleder og/eller kunden er afgørende for et godt resultat. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi interesserer os for hele projektet og samarbejder gerne med andre faggrupper.

  Murerarbejde

  Har du brug for murer til dit byggeprojekt? Vi udfører alt indenfor murerfaget bl.a. badeværelser, klinker & fliser, gulve, vægge, facader, skorstene, tage, trapper og reparationer og microcement.

  Vores murere er meget erfarne, og vi ved, at et godt murerarbejde begynder med en god planlægning. Vi løser alle mureropgaver og står også gerne for totalentreprisen på tilbygninger og ombygninger, så byggeprocessen bliver lettere for dig. Vi står for professionel murerarbejde og vi udfører arbejdet med stolthed og derfor er det vigtigt, at du er tilfreds med færdige resultat. Hos os er ingen opgaver for lille.

  Malerarbejde

  Vores malere kan tilbyde alle ydelser inden for malerarbejde og har særlig ekspertise i maleropgaver for privatkunder, virksomheder og institutioner.

  Hteam tilbyder maling af lofter og vægge bl.a. gibsvægge- og lofter, trælofter, træværk, vinduer, stukke og døre. Vores malerservice inkluderer selvfølgelig afdækning, lukning af huller, fugning og slibning. Og vores kvalitetsbevidste arbejdsmænd sørger selvfølgelig for, at der er ryddet op og gjort rent efter endt arbejde - og vi tager alt affald med.

  Der er ikke den maleropgave, som vi ikke vil påtage os. Alle vores malere har den nødvendige viden og erfaring til at sikre, at maleropgaverne udføres i den højeste kvalitet.

  Isolering

  Vi laver en termografisk undersøgelse som viser utætheder i dit hus. Du får hurtigt svar på, om huset trænger til efterisolering. Hteam udfører termografering på alle typer huse, både nye og ældre helårshuse og sommerhuse. Vi tilbyder også termografi af en lejlighed, hvis du ønsker det. Der er ingen begrænsninger og du modtager en udførlig rapport.

  Hteam anvender altid de bedste materialer og vælger det isoleringsmateriale, der passer bedst til opgaven. Der findes mange forskellige materialer med hver sine egenskaber, og vores kunder har forskellige ønsker og krav til deres isolering. Fælles for dem alle er, at isoleringsmaterialerne er testede og de bedste i hver deres kategori.

  Ventilation og vvs

  Hteam er en erfaren virksomhed med mange års erfaring indenfor alle former for vvs- og ventilationsarbejde. Hteam er derfor en særdeles kompetent samarbejdspartner indenfor begge entrepriser.

  Indenfor ventilation tilbyder vi alt fra dimensionering og projektering til færdig løsning. Vi tilbyder også service og vedligehold. Vi kan bl.a. hjælpe med komfortventilation, varmegenvinding og boligventilation. Indenfor VVS står vi klar til at hjælpe dig med alt indenfor vand, varme og sanitet.