Hteam står for dit byggeprojekt

Nybyggeri, tilbygning eller ombygning?

Hteam udfører spændende og flotte tilbygninger og ombygninger samt store og små renoveringsopgaver. Vi udfører de flotte og solide løsninger.

Klar til at hjælpe dig

Med vores faste stab af dygtige håndværkere står vi klar til at hjælpe Jer i gang.

Vi håndterer til- og ombygninger samt store og små renoveringer. Vi har egne dygtige tømrer og murer, der leverer et flot stykke arbejde til din fulde tilfredshed. Vi hjælper gerne med valg af materialer og andre løsningsforslag, der gør, at netop dit projekt bliver lige, som du har forestillet dig.

Tilbud på dit byggeprojekt

  Dit navn *

  Din e-mail *

  Dit mobilnr. *

  Beskriv opgaven *

  Alle ydelser til dit byggeprojekt


  Hteam har mange års erfaring i tilbyg og nybyg gør, at vi kan give eller rådgive dig til den rigtige løsning.

  Tilbygning og nybyggeri på Sjælland

  Kvaliteten af din tilbygning eller dit nybyggeri står og falder i høj grad med, hvor dygtig en tømrer du vælger. Hteam varetager alle tømreropgaver med tilbygning og nybyggeri, uanset hvor stor eller lille opgaven er.

  Hteam - LOKAL ENTREPRENØR I KØBENHAVN OG PÅ RESTEN AF SJÆLLAND

  Hteam er din professionelle samarbejdspartner, når det gælder byggeri. Vi har mange års erfaring inden for byggebranchen og kan levere den høje faglighed, som ethvert byggeprojekt har brug for. Fra vores kontorer i København og på Vestsjælland. har vi i årenes løb været hovedentreprenør, underentreprenør og fagentreprenør på en række byggeprojekter over hele Sjælland. Vi kan tilbyde kvalificeret rådgivning til dig, der skal have foretaget renovering, vedligeholdelse eller nybyggeri af ejendomme på din grund.

  Hteam har som entreprenørfirma særlig ekspertise inden for byggestyring, teknik og kvalitetssikring. Et af vores kendetegn er den åbne dialog mellem parterne i byggeriet. Vi tror på, at god kommunikation er centralt, hvis man vil skabe en effektiv arbejdsproces samt et godt resultat, som bygherren kan være tilfreds med.

  For os som hovedentreprenør handler det først og fremmest om at imødekomme bygherrens ønsker og samtidig sikre, at byggeriet bliver udført forsvarligt samt at kvaliteten er i orden. Dette sørger vi for gennem omhyggelig rådgivning, hvor vi altid har fagligheden i fokus.

  Projektbeskrivelse af dit byggeprojekt

  Hvis du vælger Hteam til at stå for dit byggeprojekt, kan du regne med, at vi tager opgaven seriøst fra start til slut. Fra vores kontorer i København og Vestsjælland. vil vi i første omgang udfærdige en projektbeskrivelse, der beskriver planen for byggeriet i detaljer. Det betyder, at der er klare rammer for byggeriet som både bygherren og entreprenøren kan forholde sig til. Det giver en ekstra tryghed for bygherren, fordi alle faser af byggeprocessen på den måde er beskrevet, så der er klare aftaler omkring både plantegninger, brug af materialer, tidsrammen samt budgettet. Projektbeskrivelsen kan samtidig bruges, hvis der skal søges tilladelser hos myndighederne i forbindelse med byggeriet, og generelt fungerer beskrivelsen som en køreplan, så bygherren er sikret, at byggeriet forløber som det skal.

  Søger du en kvalificeret entreprenør i København eller øvrige Sjælland, er vi hos Hteam et godt valg.

  Vi kan nemt kontaktes på enten telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst muligt.