Fra rådgivning til færdig løsning:

Vi udfører alt indenfor ventilation og VVS

Hteam er en erfaren virksomhed med mange års erfaring indenfor alle former for vvs- og ventilationsarbejde. Virksomheden er derfor en særdeles kompetent samarbejdspartner indenfor begge entrepriser.

Stor erfaring indenfor Ventilation og VVS

Indenfor ventilation tilbyder vi alt fra dimensionering og projektering til færdig løsning. Vi tilbyder også service og vedligehold. Vi kan bl.a. hjælpe med komfortventilation, industri- og procesventilation, varmegenvinding, boligventilation, støv- og spånudsugning, laboratorieventilation og stinkskabsventilation.

Indenfor VVS står vi klar til at hjælpe dig med alt indenfor vand, varme og sanitet samt fjernvarme og industrirør.

Tilbud på ventilation og VVS

  Dit navn *

  Din e-mail *

  Dit mobilnr. *

  Beskriv opgaven *

  Hteam løser langt de fleste opgaver inden for vvs og ventilation

  Fra utætte vandrør til stoppede kloakker eller renovering af badeværelser og køkken. Vores mange årige erfaring er med til at sikrer, at vi altid finder den rigtige løsning for dig, dette gælder både inden for vvs og ikke mindst ventilation som er en nødvendighed i højisolerede huse som man bygger i dag.

  Ventilation & klima både til private og erhverv

  Hteam hjælper med et godt indeklima, som er et spørgsmål om trivsel og sundhed.

  Dårligt indeklima giver gode vilkår for husstøvmider og danner grobund for råd og svamp til stor skade for helbredet og bygningen. Nye huse i dag er bygget højisolerede og tætte, at det kræver ekstra ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften, så der altid er ren og frisk luft. Hteam hjælper med alle beregninger, så den optimale løsning altid findes, til glæde og gavn for beboere eller medarbejdere.

  Vand- varme og sanitet

  Er vores kerneområder inden for vvs hos Hteam, vi løser alle typer af opgaver inden for vand, varme og sanitet for både private og erhverv.

  Skal faldstammen udskiftes, varmeanlæg renoveres, køkken eller bad forskønnes, så er vi klar til opgaven.

  Vi håndterer alt fra det enkle til det mere avancerede og vil altid gøre vores til at opnå det bedste resultat. Vi udfører også alle slags reparationer, både store og små. Vi lægger stor vægt på at reparationen er så diskret som muligt og bestræber os på at udføre opgaven i overensstemmelse med eksisterende arkitektur. Alle vores reparationer er af højeste kvalitet og er langtidsholdbare.