Hteam står for din rengøring

Brug for professionel rengøring af byggepladser, kontorer eller privat?

Hteam står klar med professionelle rengøringsfolk indenfor erhverv og privat. Hos os kan du tegne fornuftige abonnementsaftaler og slippe for bekymringerne. Vi tager os også af enkeltstående opgaver.

Alle typer rengøring

Der er ikke det rengøringsprojekt, vi ikke kan klare, og vi specialiserer os derfor, foruden rengøring i det privatehjem, i erhvervsrengøring, rengøring efter flytning eller håndværkerbesøg m.v.

Hos Hteam er vi kvalitetsbevidste helt ned i mindste detalje, og derfor bruger vi også kun de bedste og mest effektive produkter - som selvfølgelig ikke skader miljøet. Derfor kan vi til hver en tid give dig et miljø- og allergivenligt, skinnende resultat.

Tilbud på rengøring

  Dit navn *

  Din e-mail *

  Dit mobilnr. *

  Beskriv opgaven *

  Rengøring til både private og erhverv – Hteam kommer i alle krogende og får det hele til at skinne.

  Har du ikke tid til at gøre rent? Eller siger rengøring dig bare ikke noget? Så kontakt HandyTeam og få et godt tilbud,lige meget om det er privat bolig eller en erhvervsejendom. Vi tager osse gerne den grove del hvis du har renoveret eller bygget om.Vi laver individuelle løsninger for alle vores kunder, er du den næste.

  Altid rent med erhvervsrengøring fra Hteam

  Har du brug for hjælp til rengøring af kontorlokaler – butik – lager – restaurant – eller noget helt andet såsom byggerod.

  Så udfører Hteam erhvervsrengøring for de fleste typer af virksomheder. Vi ved at kvalitetsrengøring ikke kun vedligeholder jeres inventar men også afspejler glade kunder og effektive medarbejdere.Med Hteam erhvervsrengøring tager vi ansvar for, at dine faciliteter altid er flotte og præsentable. Vi kører ud til rengøringsopgaver på hele Sjælland. Så kontakt Hteam for professionel erhvervsrengøring, uanset hvor du holder til.

  Rengøring for private

  Det er altid vigtigt at have et hjem der er pænt og rent, ikke mindst for ens egen skyld da, da god hygiejne er godt for helbredet.

  Rengøring er en tidsrøver, men desværre ikke til at komme udenom, dette følger med når man vælger at bo i en bolig. Men selvom du måske ikke har tid eller overskud til at gøre rent, så fortvivl ikke, Hteam er altid klar til at hjælpe, vi planlægger det i et meget tæt samarbejde med dig og vores dygtige og kompetente medarbejdere, Hteam finder altid den bedste løsning for netop dig.