Hteam tilbyder arbejdsmænd

Fleksibel og stabil mandskabsudlejning af høj kvalitet

Har du brug for ekstra kompetente hænder? Hteam tilbyder arbejdsmænd til nedrivning og oprydning - samt malere, murer og tømrer til din byggeprojekt.

Få stabile arbejdsfolk

Med mandskabsudlejning fra Hteam er du sikret professionel byggepladsservice, hvor kvalitet og effektivitet er omdrejningspunktet. Vores mandskab tager god hånd om alle dine opgaver. Vi sørger for, at kontrakterne, arbejdstøjet, lønnen og transporten er i orden, så du slipper for bekymring.

Få tilbud på fleksibelt mandskab

  Dit navn *

  Din e-mail *

  Dit mobilnr. *

  Beskriv opgaven *

  Kvalificeret arbejdskraft til dit byggeprojekt

  Hteam hjælper entreprenører og andre byggevirksomheder, når de står midt i et projekt, og kraftigt har brug for lidt flere hænder til at færdiggøre til tiden. Det kan også være en situation, hvor man står overfor en større opgave, der kræver mere arbejdskraft end man selv kan levere. Uanset hvad, så er det muligt at leje dygtige tømrer, murer, arbejdsmænd, malere osv. hos os.

  Tømrerarbejde

  Vi tilbyder alle former for tømrerarbejde. Vi hjælper bl.a. med tagkonstruktioner, affugtningsopgaver, fugtmålinger, trægulve, døre & vinduer, udskiftning af køkken/bad, garderobeskabe, gipslofter & vægge, isoleringsopgaver, indfatninger & lister, mindre byggeprojekter samt afdækning & sikring.

  Hteam leverer kvalitetsbevidste tømrere, der er klar til at hjælpe dig. Vi er altid parat til at give dig et uforpligtende ti​lbud på ekstra tømrere til dit byggeprojekt. Vores folk har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med byggeleder og/eller kunden er afgørende for et godt resultat. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi interesserer os for hele projektet og samarbejder gerne med andre faggrupper.

  Murerarbejde

  Har du brug for murer til dit byggeprojekt? Vi alt indenfor murerfaget bl.a. badeværelser, klinker & fliser, gulve, vægge, facader, skorstene, tage, trapper og reparationer.

  Vores murere er meget erfarne, og vi ved, at et godt murerarbejde begynder med en god planlægning. Vi løser alle mureropgaver og står også gerne for totalentreprisen på tilbygninger og ombygninger, så byggeprocessen bliver lettere for dig. Vi står for professionel murerarbejde og vi udfører arbejdet med stolthed og derfor er det vigtigt, at du er tilfreds med færdige resultat. Hos os er ingen opgaver for lille.

  Malerarbejde

  Vores malere kan tilbyde alle ydelser inden for malerarbejde og har særlig ekspertise i maleropgaver for privatkunder, virksomheder og institutioner.

  Hteam tilbyder maling af lofter og vægge bl.a. gibsvægge- og lofter, trælofter, træværk, vinduer, stukke og døre. Vores malerservice inkluderer selvfølgelig afdækning, lukning af huller, fugning og slibning. Og vores kvalitetsbevidste arbejdsmænd sørger selvfølgelig for, at der er ryddet op og gjort rent efter endt arbejde - og vi tager alt affald med.

  Der er ikke den maleropgave, som vi ikke vil påtage os. Alle vores malere har den nødvendige viden og erfaring til at sikre, at maleropgaverne udføres i den højeste kvalitet.

  Nedrivning

  Har du brug for professionel hjælp til nedrivning? Så har Hteam de rette folk til opgaven. Vi udfører nemlig en lang række af forskellige nedrivningsopgaver blandt andet asbestsanering og brandsanering. Vi tilbyder nedrivning af hus og andre nedrivningsopgaver for kunder over hele Sjælland.

  Er der gamle bygninger på grunden, der skal fjernes før der kan bygges nyt, så kan vi løse opgaven med både nedrivning af hus og bortkørsel af affald. Vi udfører også mindre nedrivningsopgaver, hvor der for eksempel skal foretages en nedrivning af væg i et hus eller en lejlighed, eller hvor gamle kontorer skal omdannes til boliger.

  Arbejdsmænd - ekstra hænder

  Hteams arbejdsmænd udfører opgaver indenfor oprydning, grov rengøring, ejendomservice, oprydning af affald, håndværker rengøring, rengøring af skurvogne, formand/pladsmand, montagearbejde, læsning og losning af biler, bevogtning og opsyn, snerydning, intern flytning, bortkørsel af affald og forfaldende opgaver.

  Alle vore medarbejdere møder på pladsen iført arbejdstøj, sikkerhedssko og eventuelt de fornødne sikkerhedsforanstaltninger. Hteam klarer alle praktiske og forefaldne arbejdsopgaver på byggepladsen eller ejendommen.